Info service »

Gay world news

Mezinárodně nejúspěšnější český zpěvák současnosti, Mikolas Josef, vystoupí na show Dance Divas. Party & koncert se uskuteční 10. srpna na Křižíkově fontáně v rámci festivalu Prague Pride a na jednom jevišti zazpívají Dara Rolins, Debbi, Ilona Csáková nebo držitelka dvou cen Brit Award, Heather Small ze skupiny M People.



V polské metropoli Varšavě a v lotyšském hlavním městě Rize se v sobotu konaly průvody lesbiček, gayů, bisexuálů a transgenderových osob (LGBT).



Přečtěte si rozhovor s autorkou gay románu Neviditelný zdroj



Jak jsme slíbili na Instagramu máme pro vás VLOG z naší cesty do USA, kam jsme letěli na náhradní matkou, její rodinou a taky za našimi přáteli, kteří nám před dvěma lety pomohli k tomu, abychom se jako dva partneři mohli stát rodiči.



 Fotografie pořízené v našem iBoys/iGirls stánku při akci Fun&Run 2018.



Cenu bePROUD za rok 2017 mohou za zviditelnění LGBT témat dostat herec Jan Cina nebo režisérka dokumentu “Nerodič” Jana Počtová. Počinem roku se možná stane dětská knížka, podpůrná skupina pro rodiče trans dětí nebo kampaň za manželství. Za celoživotní přínos bude oceněna fotografka Libuše Jarcovjáková, letošní držitelka ceny “Osobnost české fotografie”.